INHOUD PAGINA  
     
  
 
     
  
THEMA PAGINA'S  
     

www.vonscheven.net

Lopende Zaken

Er wordt hard gewerkt aan vonscheven.net!

Algemeen

Regelmatig ben ik met mijn website bezig en dat is ook goed te merken aan het groeiende aantal pagina's. Gelukkig heb ik voorlopig nog voldoende schijfruimte en ik kan dus alle pagina's op mijn site laten staan. (U loopt dus geen kans op een "dode link" als u naar mijn site linkt.)

Wat ik aan mijn website ga toevoegen is moeilijk van te voren aan te geven. Meestal krijg ik een idee dat ik vervolgens ga uitwerken. IdeeŽn heb ik op het ogenblik genoeg, maar helaas kost de uitwerking vaak nogal wat tijd en soms ook wat studie. Op deze pagina geef ik u een kijkje in de mogelijke uitbreidingen van de toekomst.

Laatste wijzigingen

De laatste wijzigingen zijn de thema pagina's over werk, met het fictieve reÔntegratiebureau Rewerk nbv* en de eveneens fictieve banensite Jobsshop voor tob jobs (En dat die b in tob geen spelfout is, blijkt als u de aanwezige vacatures leest.....) Nieuw zijn ook de treinenansichtkaarten, wel 300 stuks! Terugkerende bezoekers van mijn site hebben ook gezien dat de site weer een hele ander uiterlijk heeft gekregen..

Nieuwe plannen

Plannen heb ik genoeg. Waarschijnlijk komt er een op kinderen gericht onderdeel op de site. Ik kan ook nog vele vakantielanden, lucifersplaatjes (?!) en ansichtkaarten  toevoegen.  Ik zou wel willen weten, of ik ringtones kan maken en op mijn site zetten, maar ik vrees dat daar speciale apparatuur voor nodig is. Ik moet mijn site ook weer eens controleren op "broken links" e.d. Er zijn nieuwe spelletjes die ik op mijn site zou kunnen zetten. Ik heb nog een leuk oud boek met mooie zwart wit foto's, die ik op mijn site kan zetten;  enz, enz, enz.

De site zal ik in mijn vrije uurtjes nog regelmatig uitbreiden en ik denk dat er voorlopig ieder kwartaal wel weer iets geheel nieuws en verrassends op zal staan.

*nbv: niet bestaande vennootschap
 
     
Inhoud Pagina
Algemeen
Laatste wijzigingen
Nieuwe plannen
Klik op de pijl om naar de bovenkant van de pagina te gaan
Thema pagina's
Over deze website
Klik op de pijl om naar de bovenkant van de pagina te gaan
Valid HTML 4.01!