INHOUD PAGINA  
     
  
 
     
  
THEMA PAGINA'S  
     

www.vonscheven.net

Gratis on-line consult van psychiater dr. F.

Heeft u een probleem waar u al lang mee zit en wilt u er vanaf? Dat kan nu gratis met de on-line psychiater op vonscheven.net. Na een kort introducerend gesprek over uw probleem gaat u vervolgens samen met de psychiater de diepere achtergronden van uw probleem analyseren. Uiteindelijk komt het consult in de laatste fase: de oplossing van uw probleem. Deze hele sessie hoeft maar een paar minuten te duren en uw gegevens blijven volstrekt anoniem. Waar anders op het net wordt u zo snel geholpen?

Disclaimer:

Hoewel de psyiater een jarenlange ervaring met het oplossen van problemen heeft, zijn helaas niet alle problemen altijd op te lossen.Voor ernstige problemen kunt u misschien beter een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Dr. F. aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor depresieve akties en een consult vormt geen garantie voor de toekomst.
Psychiaters en psychologen mogen de methode van dr. F. niet zonder meer overnemen, omdat een verkeerd gebruik van de speciaal ontwikkelde analyse en oplossingsmethode tot ongewenste resultaten kan leiden.

 

Dr F. ik heb zo'n probleem met slapen en ik voel me zo moe en gestrest en ik heb geen vrienden en ik voel me alleen en depresief en ik heb angsten en ik ben geobsideerd door sex en ik heb pleinvrees en ik.....Leg uw probleem voor aan psychiater dr. F.Ga door, vertel me gerust al je problemen.

 

FASE 1: Introductiegesprek: Beschrijf uw probleem.


naar fase 2

FASE 2: Diagnose: Vind de oorzaak.


naar de eindfase

Eindfase: Workshop; Werk aan de oplossing
 
     
Inhoud Pagina
Gratis on-line consult van psychiater dr. F.
FASE 1: Introductiegesprek
FASE 2: Diagnose
Eindfase: Workshop
Klik op de pijl om naar de bovenkant van de pagina te gaan
Thema pagina's
Klik op de pijl om naar de bovenkant van de pagina te gaan
Valid HTML 4.01!