INHOUD PAGINA  
     
  
 
     
  
THEMA PAGINA'S  
     

www.vonscheven.net

geld verdienen?

Waarom deze pagina "geld verdienen met internet" ?

 Als enthousiaste "webmaster" vertel ik uiteraard graag over mijn website. Het maakt eigenlijk niet veel uit met wie ik praat, vrienden, kennissen of relatief onbekenden; ze stellen allemaal dezelfde vragen:
 1. Hoeveel bezoekers heb je?

  Dankzij Google Analytics weet ik dat dit er zo'n 300-400 per dag zijn. (Omdat ik meedoe aan het AdSense programma kan ik ook meedoen aan Google Aanalytics.) Dat zijn er al best veel, maar ook deze site is begonnen met een paar bezoekers per maand (en dat was dan vaak nog familie en kennissen).
  Sommige sites hebben een bezoekersteller met een groot getal, maar dat zegt helemaal niets:
  Er zijn veel sites die hun bezoekersaantallen kunstmatig oppompen. Dit doen ze door bijvoorbeeld de beginstand van hun bezoekersteller al meteen vrij hoog te zetten, of door autosurf programma's of Get Paid To Read programma's te gebruiken. Zo krijg je wel bezoekers, maar deze komen alleen voor punten of geld en niet omdat de site nou zo leuk is. Je kunt veel tellers ook handmatig ophogen, als de stand in een tekstbestandje wordt bijgehouden.
 2. Verdien je daar nou wat mee, met die site?

  Deze vraag is heel simpel te beantwoorden: ja, maar weinig! Deze site ben ik niet begonnen om rijk mee te worden, maar ik heb deze site als hobby en om van te leren. Ik heb bij Google een AdSense account aangevraagd en met de Google advertenties en produkten verdien ik een klein beetje.
 3. Overige vragen

   Gelukkig worden er ook nog wel andere vragen gesteld, zoals "wat staat er op", maar er zijn zeer weinig mensen die bovenstaande twee vragen niet stellen.

Willen veel mensen geld verdienen met het internet?

Ja: Zoek in Google op "geld verdienen" en Google vindt ca 62.100.000 pagina's. Zelfs een complete zin als "geld verdienen met internet" levert nog ca 11.800.000 pagina's op. Vergelijk dit met zoeken op "geld weggeven" en Google vindt ca  350.000 pagina's, waarbij er een hoop over (fiscaal voordelig) schenken aan kinderen gaan !!

Wat verdien ik met mijn site?

Deze site kost voornamelijk geld. De google adds hebben mij sinds de oprichting een paar honderd euro opgeleverd (ruim onder de duizend); dat is in vergelijking met de energie en kosten die ik aan deze site heb besteed dus een schijntje. Het is extra wrang dat mijn site ondertussen misbruikt is door oplichters die een complete nep-webshop hebben gehost onder mijn domeinnaam, omdat mijn provider (www.in.nl) zijn zaakjes niet op orde had (heeft?).

Hoe verdien je veel geld?

Geld verdienen doe je door iets positiefs te betekenen voor je medemens en/of de samenleving, maar helaas heb ik de indruk dat mensen die dit doen, nu juist vaak geen geld krijgen.

Hoe verkrijg je veel geld?

Als je veel geld wilt krijgen, is het belangrijk dat je je niet laat leiden door de belangen van je medemens; centraal moet staan: "kan ik hier beter van worden?" Jezelf omringen met de juiste invloedrijke en machtige personen kan daarbij handig zijn en mensen die je niets te bieden hebben, moet je zien te mijden. Zie in alles wat je doet mogelijkheden om geld te verdienen en geef alleen geld uit aan armlastigen, als deze donatie wordt opgemerkt door anderen en zo helpt om een goed imago op te bouwen, om uiteindelijk meer geld te kunnen verkrijgen.

Door middel van een huwelijk met een rijk persoon, kun je op een wel heel snelle manier veel geld verkrijgen. Let er wel op, dat je in gemeenschap van goederen trouwt en controleer of de financiŽle situatie van je "geliefde" echt zo rooskleurig is als hij/zij zegt.

Uiteraard is ook oplichting een snelle manier, maar riskant: je wordt snel gepakt. Zaken als omkoping, handel met voorkennis, smeergeld e.d. leiden veel minder tot veroordelingen.

Als Chief Executive Officer (ceo, oftewel: directeur) van een onderneming verdien je het makkelijkste geld door het afsluiten van een goed contract met het bedrijf. Een bonus bij prestatie en opties van het eigen bedrijf zijn hiervoor de geŽigende middelen. Zorg ervoor dat op het moment dat je de opties krijgt, het bedrijf wordt ondergewaardeerd. Blijf een paar jaar aan als ceo, gooi vervolgens wat mensen eruit en verkoop verliesgevende bedrijfsonderdelen. Schets positieve verwachtingen voor de toekomst door bijvoorbeeld een paar grote overnames en verlaat het bedrijf met een vertrekpremie en goed gewaardeerde opties. Het leuke is, dat je dit trukje steeds opnieuw kunt herhalen met nieuwe bedrijven. (De klant en de gewone werknemer betalen het gelag)

Word je gelukkig van geld?

Het spreekwoord luidt: "geld maakt niet gelukkig". Waarschijnlijk is dit deels waar: zonder de liefde van je medemens en met alleen maar geld wordt je niet gelukkig. Andersom maakt het volledig ontbreken van geld vaak wel ongelukkig: mensen die voor een hongerloon gevaarlijk en ongezonde slavenarbeid verrichten zijn niet gelukkig door een gebrek aan geld. Ik denk dat je het gelukkigste bent, als geld geen grote rol in je leven speelt: als je kunt kopen wat je nodig bent en je geen zorgen hebt om geld. Mensen met heel veel geld zijn hierdoor soms geobsideerd en dan maakt meer geld niet gelukkiger.
 
     
Inhoud Pagina
Waarom deze pagina?
Hoeveel bezoekers
Verdien je met een site?
Overige vragen
Willen veel mensen geld verdienen met internet?
Wat verdien ik met mijn site
Hoe verdien je veel geld?
Hoe verkrijg je veel geld
Word je gelukkig van geld?
Klik op de pijl om naar de bovenkant van de pagina te gaan
Thema pagina's
Klik op de pijl om naar de bovenkant van de pagina te gaan
Valid HTML 4.01!