INHOUD PAGINA  
     
  
 
     
  
THEMA PAGINA'S  
     

www.vonscheven.net

Foto's Tunis


Tunis 1


Tunis 2

Tunis 3

Tunis 4
Tunis 5
Tunis Tunis Tunis Tunis Tunis

Tunis 6

Tunis 7

Tunis 8

Tunis 9
Tunis 10
Tunis Tunis Tunis Tunis Tunis
Tunis 11 Tunis 12 Tunis 13 Tunis 14 Tunis 15
Tunis Tunis Tunis Tunis Tunis
Tunis 16 Tunis 17 Tunis 18   top
Tunis Tunis Tunis    

Treinreis

 Ik ben een dag naar Tunis gegaan met de trein. Het is aan te bevelen om net als ik een eerste klas retour te kopen, want er is een aanzienlijk verschil tussen de 1e en de 2e klasse. In de tweede klas wagon zit u op lage skay bankjes; in de eerste klas wagon zit u in (erg versleten) luxe verstelbare stoelen met een voetensteuntje.
 
 Als u teruggaat, moet u uw terugreis eerst van te voren bevestigen, anders heeft u geen recht op een zitplaats in de eerste klas! Op zich is dit systeem niet zo gek; bij bevestiging weet u in ieder geval dat u kunt zitten, iets wat in Nederland vaak niet het geval.

Fotograferen van ministeries

 Het is niet toegestaan om foto's te maken van ministeries of bewakers. (De meeste gebouwen zijn overigens niets bijzonders) Bewakers die voor een ministerie staan kijken je streng aan en alles wordt scherp in de gaten gehouden. Ik had het gevoel ieder moment gearresteerd te kunnen worden. Waarschijnlijk is men  sinds de Al Quaida aanslag alleen nog maar strenger geworden. Gebouwen (zoals het gebouw in de vorm van een schip) kunt u dus maar beter niet fotograferen.....

Het centrum

 In het centrum liggen brede avenues naar Parijs model.  Het winkelcentrum is heel anders. het is een daar een drukte van belang en je vindt er vele kleine winkeltjes met specialistische producten, variŽrend van tapijten tot zoet gebak tot boeken enz. Voor wie van winkelen (en onderhandelen) houdt is dit het paradijs!
 
     
Inhoud Pagina
Foto's Tunis
Treinreis
Fotograferen van ministeries
Het centrum
Klik op de pijl om naar de bovenkant van de pagina te gaan
Thema pagina's
TunesiŽ startpagina
TunesiŽ links
Foto's Excursie
Foto's Kairouan
Foto's Kameelsafari
Foto's Monastir
Foto's Sousse
Kaart van TunesiŽ
Klik op de pijl om naar de bovenkant van de pagina te gaan
Valid HTML 4.01!