INHOUD PAGINA  
     
  
 
     
  
THEMA PAGINA'S  
     

www.vonscheven.net

Foto's Kameelsafari


Safari 1


Excursie 2

Excursie 3

Excursie 4

Excursie 5
Kameelsafari Kameelsafari Kameelsafari Kameelsafari Kameelsafari

Excursie 6

Excursie 7

Excursie 8

 

 
Kameelsafari Kameelsafari Kameelsafari    

De kameelsafari

 Wanneer krijg je nou de kans om op het schip van de woestijn, te rijden?  Wat opvalt aan de kameel, is dat het een erg groot en eigenlijk best wel lelijk dier is. Zijn knieŽn lijken beschadigd, maar dat is eelt. De kameel heeft geen hoeven, maar loopt op tenen. De kamelen waren gemuilkorft, omdat ze zouden bijten, maar op mij maakte ze een vrij rustige en vooral luie indruk. (In de warmte kun je je natuurlijk ook het beste rustig houden)
 
 Om op een kameel te komen is nog vrij lastig, want ze zijn zelfs als ze door de knieŽn zakken nog behoorlijk hoog. Als je eenmaal op een kameel zit, is het een gemakkelijke zit.
 De rit ging stapvoets in het natuurgebied ten zuiden van Sousse en onderweg zag je met name veel zand en cactussen. Tijdens de rit werd het al gauw behoorlijk warm en het was beslist geen overbodige luxe dat ik een petje op had en me ingesmeerd had met zonnebrand. De meegebrachte waterfles was ook op voordat ik er erg in had. Halverwege was er een stop, waar drankjes en (dure) foto's van tijdens de rit verkocht werden. Al met al was deze excursie een dorstige, maar wel leuke ervaring.

Gewonnen prijs

 Bij het bedrijf Levob, waar ik vroeger gewerkt had, werd ooit een vakantiefoto-wedstrijd gehouden voor het personeelsblad. Ik had voor deze wedstrijd twee van de kamelenfoto's ingestuurd; de ene foto (nr 6) gaf ik de titel "voetvolk" ; de andere foto (nr 8) kreeg van mij de titel "medezeggenschap". De redactie van het bedrijfsblad kon de humor van de titels waarderen en ik heb met de foto "medezeggenschap" een klein geldbedrag gewonnen. Een jaar later werd door Levob een satirisch beleggings-personeelsblaadje "De Krach" min of meer verboden. Ik werk nu niet meer voor Levob, maar heb alle Krach's nog...........
 
     
Inhoud Pagina
Foto's Kameelsafari
De kameelsafari
Gewonnen prijs
Klik op de pijl om naar de bovenkant van de pagina te gaan
Thema pagina's
TunesiŽ startpagina
TunesiŽ links
Foto's Excursie
Foto's Kairouan
Foto's Monastir
Foto's Sousse
Foto's Tunis
Kaart van TunesiŽ
Klik op de pijl om naar de bovenkant van de pagina te gaan
Valid HTML 4.01!