Klik op de banner om naar www.vonscheven.net te gaan
PIETJE PUK'S LEUKE PAGINA(Het is maar wat je leuk vindt)


Dit is een voorbeeld van hoe een homepage van iemand eruit zou kunnen zien.

In het verleden konden mensen een homepage plaatsne op mijn site, maar ivm onvoldoende tijd en ook weinig animo ben ik daarmee gestopt.
Omdat ik het leuk vind om inzoekmachines te scooren op de meest verschillende zoekwoorden, volgt hieronder een onzinnig verhaaltje met enkele bizarre zoektermen. De truck is om bepaalde zoektermen te herhalen, maar je moet het ook weer niet te bizar maken, want dan heeft de zoekmachine door dat je hem aan het neppen bent. In deze pagina is mijn opzet om te scooren met de zoekteksten "bizarre zoektermen", "Pietje Puk" en "vervelende puist". Op dit moment is mijn site alleen nog maar in Google opgenomen, dus als u bijvoorbeeld "Pietje Puk" in Altavista typt, heb ik weinig kans dat ik nr. 1 scoor.

Het lijkt in eerste instantie misschien een hele opgave om op de nummer 1 plaats terecht te komen, maar dat valt wel mee; het hangt ervanaf wat voor zoekterm je hanteerd. Zo heeft de zoekterm "vervelende puist" al een veel hogere kans om nr1 te scooren, dan alleen het woord "puist". En bij bijvoorbeeld het woord Puk, kan concurrentie verwacht worden van Puk en de Petteflat; een boek van Annie M.G. Smid. Pietje Puk daarentegen is al een veel ongewonere zoekterm. Bizarre woorden hebben dus een grotere kans op een nummer 1 plaats, dan veel gebruikte zoektermen. Zo zal ik met bizarre zoektermen waarschijnlijk uiteindelijk wel in de top terechtkomen, maar of dat ook met het woord bizar of met het woord zoekterm het geval is, valt te betwijfelen.

De snelheid waarmee een zoekmachine je in de top plaatst, hangt ook af van de frequentie dat de zoekmachines de site afsnuffelen naar nieuwtjes. Op www.vonscheven.net is natuurlijk altijd wat nieuws te vinden, dus de zoekmachines zullen de bizarre zoektermen vervelende puist en  Pietje Puk  redelijk snel tegenkomen denk ik.

Deze tekst is geschreven op 18 januari 2004.


 

PIETJE PUK VINDT DIT EEN LEUK GIF-PLAATJE:

Ik vind er niets aan, ik moet ervan bwaaahhhh

 

Mensen die echt last hebben van een pukkel of puist, waren niet blij met deze pagina, want het is erg vervelend dat er hier geen goede aviezen werden gegeven.

 

Wat te doen bij een pukkel of puist?